Dansgardefestival

Op ZONDAG 17 JANUARI 2016 organiseert CV Iesselzotten Olst haar 30e Dansgarde Festival Olst in sporthal “de Hooiberg” te Olst. Hier willen wij alle dansgroepen uitnodigen om deel te nemen aan ons dansfestival. Misschien komen jullie al jaren bij ons of zijn jullie lang niet geweest, misschien zijn jullie nog nooit geweest, nu is het tijd om deel te nemen. Deelnemen aan ons festival betekent een gezellige dag met mooie dansen en veel sfeer. Een festival zonder vele regels, vooral deelnemen is belangrijk.

Zoals jullie wellicht van ons gewend zijn, krijgt iedere deelnemende groep of solo/duo een prachtige prijs mee naar huis.

Er kan deelgenomen worden in de volgende categorieën:
Gardedans en showdans (showdansen zijn onderverdeeld in karakter/thema en modern)Solo/duo/groepen t/m 8 jaar (minioren),Solo/duo/groepen t/m 11 jaar (junioren)Solo/duo/groepen 12 t/m 15 jaar (jeugd)
Solo/duo/groepen 16 jaar en ouder (senioren)

Jury: Wij hebben nu 5 onafhankelijke juryleden gevonden (voornamelijk oud dansers en trainsters van diverse verenigingen). Bij het beoordelen worden de hoogste en laagste punten weggestreept zodat er van 3 juryleden punten over blijven. Zo is het voor iedereen even eerlijk. Bij ons staat meedoen voorop, het niveau is niet belangrijk!! Winnen is leuk, maar meedoen is belangrijker!!
We willen er samen vooral weer een gezellige, leerzame en sportieve dag van maken!

 

Wat moet je z.s.m. doen om deel te nemen aan dit dansgardefestival:

 • Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar dansgardefestival_olst@hotmail.nl en vermeld hierin dat je het inschrijfformulier voor het dansgardefestival wilt ontvangen. Wij sturen deze, samen met de overige informatie, dan zo snel mogelijk naar jullie toe.
 • Zorg ervoor dat de formulieren voor 1 december retour zijn gestuurd!

2 gedachten over “Dansgardefestival

  1. Hoi jasmijn,

   De precieze tijden zijn nog niet bekend. Dansgroepen kunnen zich tot 1 december opgeven daarna wordt het programma bekend gemaakt.
   Houdt de website/Facebook dus goed in de gaten voor de precieze tijden.

   Tot 17 januari,

   Groetjes Roxanne
   Namens de dansgardefestival commissie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.