Een koninklijke onderscheiding

Oud-voorzitter, oud prins, Wiesneus en jury-voorzitter Heuidarper optocht Henk Greeven kreeg op de dag voorafgaand aan Koningsdag uit handen van burgemeester Ton Strien een koninklijke onderscheiding opgespeld.
Henk is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Namens de Iesselzotten waren Vorst André en secretaris Miranda bij de plechtigheid aanwezig.
Enkele maanden geleden werd het bestuur benaderd om de voordracht te ondersteunen, samen met de andere organisaties waar Henk actief voor was en is. Uiteraard is daar gehoor aan gegeven met een aanbevelingsbrief.

Henk was al ere-lid van onze vereniging,  hij mag zich nu ook ere-lid noemen van de BV Nederland.

 Henk Greeven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.