Dansgarde festival Olst

Het is al bijna zover, op ZONDAG 15 JANUARI 2017 organiseert CV Iesselzotten Olst haar 31e Dansgarde Festival Olst in sporthal “de Hooiberg” te Olst. Door middel van dit bericht willen wij iedereen, die maar iets met dansen te maken hebben, uitnodigen om deel te nemen aan ons festival. Wellicht hebben jullie al eerder deelgenomen of misschien zijn jullie nog nooit geweest, nu is het tijd om deel te nemen. Het dansgardefestival is namelijk een supergezellige middag met veel mooie dansen en een leuke sfeer. Gezelligheid en een leuke middag organiseren voor dansers en danseressen staat voor ons voorop.

Zoals jullie wellicht van ons gewend zijn, krijgt iedere deelnemende groep of solo/duo een prachtige prijs mee naar huis.

Er kan deelgenomen worden in de volgende categorieën:                                               Gardedans en showdans (showdansen zijn onderverdeeld in karakter/thema en modern)
Solo/duo/groepen t/m 8 jaar (minioren)
Solo/duo/groepen t/m 11 jaar (junioren)
Solo/duo/groepen 12 t/m 15 jaar (jeugd)
Solo/duo/groepen 16 jaar en ouder (senioren)

Voor het beoordelen van de verschillende dansen hebben wij 5 onafhankelijke juryleden gevonden. Dit zijn oud dansers en/of trainsters van diverse verenigingen. Meedoen staat bij ons voorop en daarom kan elke dansgroep, op welk niveau ook, meedoen.

We willen er samen vooral weer een gezellige, leerzame en sportieve dag van maken!Wat moet je z.s.m. doen om deel te nemen aan dit dansgardefestival:

Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar dansgardefestival_olst@hotmail.nl en vermeld hierin dat je het inschrijfformulier voor het dansgardefestival wilt ontvangen. Wij sturen deze dan, samen met de overige informatie, zo snel mogelijk naar jullie toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.