Iesselzotten gaan langs de wagens in regio

Gisteren zijn Prins Adje de Eeuwige, Hulpadjudant Bitterbal, Jeugdprinses Belle, haar Adjudant het Feestbeest en het bestuur van de Iesselzotten een kijkje wezen nemen bij de wagenbouwers  in de omgeving van Olst en Boskamp. Bij elke groep bouwers werd door Prins Adje een kratje bier of frisdrank achter gelaten ter ondersteuning van de laatste loodjes richting het grote carnaval.

Samen was te zien dat er weer heel wat moois aan zit te komen voor de aankomende optochten. Wel hebben de meeste groepen nog een berg werk te verzetten. Maar met het enthousiasme waarmee ze werden ontvangen moet dat vast goed komen! Het grootste deel van de wagens is ook te zien tijdens onze optocht in Olst.

Kom kijken naar hun eindresultaten tijdens het Heuidarper Optocht op zaterdag 25 februari vanaf!

« 1 van 53 »

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.