De Prins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prins Bertus de veelzijdige

 Even voorstellen…

In dit jubileumjaar, 55 jaar Iesselzotten, mag ik, Bert van Tongeren, de scepter zwaaien.

Ik ben geen onbekende bij de Iesselzotten. 55 jaar geleden is de vereniging opgericht in het café van mijn ouders, De Harmonie.

In 1973 was ik de eerste Jeugdprins. Ook heb ik jaren in de Raad van Elf gezeten en ben ik voorzitter geweest van de commissie die ons jaarlijkse prachtige Dansgarde Festival organiseert. Ook het bouwen aan de carnavalswagens voor onze vereniging heb ik jaren gedaan.

Ik ga het niet alleen doen, mijn vrouw Miranda van Tongeren-van der Valle is dit jaar Prinses. Ook zij is een bekende binnen de vereniging. De bestuursfunctie secretaris is haar niet onbekend. Samen hebben wij 3 kinderen, Sharon, Kristy en Luuk, 2 schoonzoons, Pascal en Daan en 3 kleinkinderen, Kay, Ella en Nova.

Onze vrienden Ronny en Annet Kleinlugtenbeld zijn onze Adjudant en Lady.

Samen zijn wij,
Prins Bertus de Veelzijdige-hertog van café de Harmonie-markies der Droadnaegels, Prinses Miranda-hertogin van de pen-markiezin der Tumtummetjes, leiders der Smaragden-zotten.
En Adjudant Ronny-baron van de Scania-ridder der foodpost,
Lady Annet-barones van Klein Wildenberg-jonkvrouw der Borgelerhof.

Wij hopen er samen met de Raad van Elf, het bestuur, de Iesselstars, de Prinsengarde, de Hofdames, de Iesseldiva’s, de Olde Meuk, de Droadnaegels, de Tumtummetjes, leden en andere carnavalsvierders een fantastisch carnaval van te maken!

Was getekend,
Prins Bertus de Veelzijdige en Prinses Miranda
Adjudant Ronny en Lady Annet