Programma

Zaterdag 3 februari

14.30 uur Seniorencarnaval
Gezellige middag voor alle 50+-ers van Olst bij de Marke in het Averbergen. Deze middag zijn er optredens van de Iesselstars en theateratelier Toitoitoi. De prinsengarde zorgt voor een krentestoete met een kop koffie of thee. Tevens wordt u voorzien van een hapje en een drankje dankzij de welwillende medewerking van Plus Vermaning, Bakkerij Van Rijssen en Carinova.
De toegang is gratis, na afloop vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Vrijdag 9 februari

13.00 uur Kabaaloptocht
Er wordt verzameld bij de Willibrordschool. Van daaruit gaan we via de Hooglandstraat naar onze residentie “De Heuibarg” in een grote Kabaaloptocht. De optocht staat onder leiding van Jeugdprins Buurman Mol en is voor alle kinderen uit het Heuidarp en omgeving. Neem je toeter, fluit, trommel, ratel of iets anders mee waar je enorm veel kabaal mee kan maken!

13:30 uur Jeugdcarnaval
In onze residentie “De Heuibarg” organiseren de Iesselzotten een jeugdmiddag o.l.v. Jeugdprins Buurman Mol en zijn gevolg. Alle kinderen van het Heuidarp en omgeving tot en met 12 jaar zijn welkom. De toegang is gratis. Voor de kinderen is er wat te drinken, wat lekkers. Op deze middag wordt er geen alcohol geschonken in onze residentie.

21:30 uur Après Key Party
Z.D.H. Prins Frank de Afkieker  zal om 11 over 11 de vlag in top hangen. Daarna wordt dit uitbundig gevierd in residentie “De Heuibarg”

Zaterdag 10 februari

15:00 uur Heuidarper Optocht
De bonte stoet der zotten trekt door de straten van het Heuidarp. Zie voor meer informatie de pagina over de route

16:30 uur Aankomstfeest Heuidarper Optocht
Na de optocht kunnen deelnemers en kijkers gezellig een feestje gaan vieren. Groot feest Omstreeks 18:00 uur zal de prijsuitreiking plaats gaan vinden.

19.00 uur Optreden van The Annonanno’s
Dit plaatselijke zangduo zal een spetterend optreden ten gehore brengen. De muziek wordt deze dag verzorgd door Dj Tristan.

Zondag 11 februari

21:00 uur Zalige-Zondag-Zottenbal
Grootse thema-avond in residentie “De Heuibarg” onder leiding van Z.D.H. Prins Frank de Afkieker en zijn gevolg. De muziek wordt deze avond verzorgt door DJ Tristan. Het Iesselzottenthema voor dit jaar is:  “Groente en Fruit” De toegang is gratis.

Dinsdag 13 februari

11:00 uur Thomashuis
Z.D.H. Prins Frank de Afkieker en zijn gevolg brengen een bezoek aan het Thomashuis voor een kleintje carnaval met de bewoners.

Woensdag 14 februari

20:30 uur Haringhappen
Ter ontnuchtering gratis zoute en zure haring voor carnavalvierende Heuidarpers in de weer tot Sportcafé de Hooiberg omgedoopte residentie. Een gezellige avond om alle hoogtepunten van het weekend nog eens door te nemen.