Hoofdsponsor voor Dansgardefestival

“We zijn super trots!” Dat zijn de woorden van Roderik Uenk. Hij is sinds vorig jaar de voorzitter van de commissie die het Dansgardefestival Olst organiseert van Carnavalsvereniging “Iesselzotten Olst”. Het festival heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden: Feestwinkelfiesta.nl. Dit jaar zal het festival onder de noemer Fiësta Dansgardefestival georganiseerd worden. Met trots het logo van het aankomende festival:

Het nieuwe logo van het Fiësta dansgardefestival

“Het sportieve en tevens carnavalskarakter van het Dansgardefestival is een combinatie waar wij ons met onze webshop graag mee associëren”, aldus Arnold de Witte, ondernemer en eigenaar van de webshop. ”Het festival heeft een sterk regionaal karakter, maar het bereik is veel groter. Ook dat past perfect bij onze eigen visie”.

Roderik Uenk beaamt dat. “Met 3 groepen uit de stad Groningen kan je moeilijk nog van ‘regionaal’ spreken. Of je moet de regio Oost en Noord bedoelen”.  De inschrijving voor het Dansgardefestival is inmiddels stopgezet. Op zondag 19 januari zullen zo’n 300 deelnemers zich melden in Sporthal de Hooiberg. Met 62 optredens is het maximum wel bereikt. “Meer optredens gaat echt niet passen”, aldus Uenk. “Het is ieder jaar passen en meten met de begroting. Een groot aantal inschrijvingen is dan een steun in de rug, maar een sponsor als Feestwinkelfiesta.nl maakt het allemaal een stuk eenvoudiger”.

Speciaal voor de vereniging is er een kortingscode aangemaakt voor aankopen in de webshop van Feestwinkelfiesta.nl: IESSELZOTTENOLST. Met deze code krijgt men 20% korting op de aankopen in de webshop. Die code mag ook door niet-leden gebruikt worden. “Dit kan een mooie opsteker zijn voor de betrokken bouwgroepen van onze optocht, de bezoekers tijdens het grote carnaval en natuurlijk de bezoekers van het Fiesta Dansgardefestival. Zo wordt het carnavalsfeest een “Le Grande Fiësta”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.