Presentatieavond

Op zaterdag 19 december jl. hielden wij voor de 7e keer onze eigen presentatieavond. Het was wederom een geslaagde avond met een bomvolle zaal.

Rond 18.30 uur liep de zaal langzaam vol. De stoelen waren al snel bezet, en de rest van het publiek verzamelde zich achter in de zaal.
Om 19.00 uur werd gestart met de presentatie van de groepen. Alle Iesselstars kwamen achter elkaar het podium op. De minioren, junioren, jeugd en hoofdklasse. 27 meiden in totaal.

In willekeurige volgorde hebben wij onze 9 dansen laten zien aan het publiek. De minioren danste een gardedans en een showdans karakter, 10 kleine heksjes op het podium. De junioren danste een gardedans en een showdans modern (voor deze groep de eerste keer dat ze een showdans dansen), de jeugd danste een gardedans en showdans modern en de hoofdklasse dames danste  een showdans modern.

Voor en na de pauze dansten de meisjes van Dynamite, van Carnavalsvereniging de Deurzakkers uit Deventer 4 gastoptredens. Ontzettend leuk dat deze meiden er waren!

Net voor de pauze was de uitreiking van de Grote Clubactie gehouden. Er waren 3 meisjes die boven de 20 loten verkocht hebben. Ook dit jaar kregen deze meisjes een waardebon voor een pretpark. Dit waren Kyana Oldenhof, Naomi Kobus en Evi Voskamp. De meeste loten werden verkocht door Evi Voskamp, met maar liefst 25 stuks.

Rond 20.45 uur liep de avond ten einde. Alle dansers, inclusief de gastoptredens, kwamen het podium op en kregen een bedankje voor hun komst. Voordat we van iedereen afscheid namen moesten er natuurlijk nog wel wat bedankjes worden gedaan. Mark Brinkman, Harry de Wilde, Jan Willem Nienhuis en Joop Doornink voor de muziek en de verlichting en Miranda van Tongeren voor de presentatie op deze avond. Ook werd Ria Hitman nog naar voren geroepen om haar te bedanken voor al het werk wat ze voor ons verricht. Alle kleding hangt bij hun thuis, ze wast alles en ook nummert ze de kleding voor het nieuwe seizoen. Ook werd Yolanda Rensen van OSV’95 bedankt, waar we de kleding van de minioren hebben geleend. Anita Kerkdijk werd ook nog genoemd, voor het herstellen en vermaken van de kleding afgelopen seizoen. Dames, allemaal bedankt voor jullie inzet!

Hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer bij onze 8e presentatie avond