Het gaat goed met de Iesselzotten!

Gezond – De vereniging is financieel gezond als nooit tevoren, heeft bestuurlijk de zaakjes goed voor elkaar en is gezegend met loyale, actieve en trotse leden met een groen/geel Iesselzottenhart. Het Dansgarde Festival is ruim 30 jaar al een uithangbord voor Olst. Rond carnaval viert de vereniging bij het Thomashuis met de bewoners een kleintje carnaval en bij het Averbergen wordt voor de senioren een gezellige middag georganiseerd. Met alles erop en eraan. In het verleden hielden de Iesselzotten acties voor de Voedselbank, de CliniClowns, Spieren voor Spieren, enz. Kortom: carnaval houdt voor de Iesselzotten niet op bij de deuren van de eigen residentie.

Mooie dingen – De Iesselzotten willen zich verder ontwikkelen. Doorgaan met mooie dingen doen. Een vereniging zijn waar Olst trots op is. Waar iedereen welkom is. Oud, jong, manager, advocaat, chauffeur, stratenmaker, winkelbediende, pastoor. Want bij de Iesselzotten is iedereen gelijk. We hebben twee dingen gemeen: met carnaval nemen we onszelf 3 dagen even niet serieus en vieren we het leven.

Steun – Jij ook? Ben jij een Iesselzot? Voel je je Iesselzot? Of vind je het ook gewoon een mooie vereniging? Wil je een steunpilaar zijn van de vereniging? Sluit je dan aan bij de Iesselclub van 50. Al jaren zijn wij een trouwe sponsor van de vereniging. De vereniging heeft dankzij onze bijdragen investeringen kunnen doen. Ook in moeilijke tijden. En daar willen we mee doorgaan. Voor 1 euro per week help je al mee het verschil te maken.

Vragen – Mocht je nog met vragen zitten over de Iesselclub van 50? Meld je gerust bij een van de bestuursleden.