In februari van dit jaar konden we een mooi carnaval vieren met elkaar. Gelukkig hebben we daar de foto’s nog van om even na te genieten. Prins Niek en zijn charmante Adjudante Kwebbel hebben ons uitstekend geleid door het laatste pre-corona Carnaval. Een seizoen zonder een waardig afscheid van onze Hoogheid. Tja, en dát kan natuurlijk niet.

Natuurlijk willen we in het seizoen ’20/’21 ook weer ‘normaal’ carnaval vieren. Wie wil er nou Prins(es) zijn in een jaar dat gedomineerd wordt door een pandemie? Niemand toch? Door de bijzondere omstandigheden heeft het bestuur in samenspraak met de Prinsencommissie besloten om Prins Niek de Propere te vragen of hij en Adjudant Kwebbel ons ook door dit Coronaseizoen willen loodsen. En dat gaan ze doen! 

 

Dan nog even dit:

Op 28 november organiseren we een livestream voor de Iesselzotten. Let op je mailbox, want een uitnodiging om een bijdrage te leveren aan dit interactieve alternatief voor de Prinsverkiezing volgt. En dat alles geheel coronaproof. Let op: alleen voor leden.