Nog nooit vertoond! Een 12-uur durende livestream met de 121 beste carnavalskrakers die er ooit gemaakt zijn. Althans, volgens de stemmers. Van Bloemetjesgordijn van Wim Kersen tot aan het Bloemetjesgordijn van Lamme Frans, van een zalige Limburgse deiner tot aan een rampestamper uit de skihut. Alles kan, alles mag. Zolang het maar thuis hoort op een carnavalsfeest. 

Vanaf 17 januari 11:11 uur tot 31 januari 23:11 uur kan iedereen zijn of haar eigen lijst met 11 favoriete carnavalsnummers opgeven. Op de zaterdag van het carnavalsweekend is de Top 11×11 te zien en te horen via de livestream 321live.nl/live/kraats vanuit onze residentie ‘Ut Huuske’ (Eetkamer Hier is Ut). Met medewerking van Kraats Licht en Geluid voor de techniek. Met de Top 11×11 Carnavalskrakers brengen de Iesselzotten het carnaval naar iedere woonkamer. En toch zijn we samen. Hoe? Houd onze website en sociale media in de gaten. 

De presentatie is in handen van …. Ja, van wie eigenlijk? Dát is nu nog een verrassing! Maar één ding is zeker: saai wordt het niet. Ook daarover later meer informatie via de bekende kanalen.

Doe mee en stel  je persoonlijke Top 11 van carnavalskrakers samen. Stemmen kan HIER vanaf 17 januari tot 31 januari 23:11 uur.