Programma

Je weet wel waarom we dit jaar geen normaal programma kunnen hebben. Iets met een rondwarend virus dat de wereld in zijn greep houdt.

Wat kunnen we wel organiseren? Dat is erg lastig te zeggen. Dat ligt helemaal aan de maatregelen die er op dát moment van kracht zijn. Toch zullen we altijd proberen te organiseren wat er kan. Houd onze pagina in de gaten, hierop is het laatste nieuws te vinden.

vrijdag 12 februari ’21

19:30 uur Sleuteloverdracht
De digitale versie van de traditionele overdracht van de ‘macht’. De sleutel van de gemeente wordt dit jaar overhandigd aan de Prins der Weteringzotten. Hoe dat vorm gaat krijgen, is nu nog niet bekend.

Zaterdag 13 februari ’21

11:11 uur Top 11×11
Iedereen heeft kunnen stemmen door het inzenden van zijn of haar top 11 carnavalskrakers. Tot elf over elf vanavond kan je via www.321live.nl/live/kraats kijken en luisteren naar de 121 beste en populairste carnavals-nummers waarop is gestemd. Met verrassende presentatoren en met een spel waarmee een mooie prijs is te winnen. Maak van je kamer zo je eigen feesttent en luister naar de hossers en deiners van alle tijden. Van Bloemetjesgordijn van Wim Kersten tot het Bloemetjesgordijn van Lamme Frans. Van Limburgse deiners tot rampestampers uit de skihut. Op welke plek eindigt het ‘Iesselzottenlied’ of jouw favoriete nummer?