vrijdag 13 mei ’22

20:00 uur Jeugdprinsverkiezing @UtHuus

Op vrijdag 13 mei houden we onze jeugdprinsverkiezing. Dit keer met weer een eigen jeugdraad. Komt u kijken wie de opvolgers worden Prinses Jut en Adjudant Jul?

donderdag 19 mei ’22

20:00 uur Residentie versieren
De residentie mag in deze lente dagen niet onversierd blijven. De leden van de Iesselzotten steken hun handen uit de mouwen om de residentie klaar te maken voor dit “alternatieve carnavalsweekend”

vrijdag 20 mei ’22

19:00 uur vertrek Sleuteloverdracht Weteringzotten 
Ook dit verlate carnavalsweekend zal er een sleuteloverdracht plaatsvinden  vanuit de gemeente. Dit keer zijn de zusters uit de Boskamp aan de buurt. Gaat u mee naar de Weteringzotten en kijken welke punt onze hoogheid Prins Harm “de Trucker” inbrengt?

21:00 uur Après Key Party
Als de sleutel overhandigt is trekken de Iesselzotten huiswaarts voor een knallend feest in onze residentie “Ut Huuske”. Dit keer met muzikale ondersteuning door DJ Maurice. Dit feest wil je niet missen toch?

23:11 uur Vlaghijsen
Dit keer moet de vlag in de top niet ontbreken. Onder (luid) gezang van ons clublied zal hij voor het weekend trots in de top hangen van de residentie Ut Huuske. Een adembenemend schouwspel.

Zaterdag 21 mei ’22

15:00 uur Heuidarper Optocht
Met een iets andere opzet zal er ook dit weer een bonte stoet door het Heuidarp trekken. We hopen dat menig carnavaleske persoon aansluit in de optocht! Vergeet niet uw kleingeld mee te nemen voor “Ie bin’t niet ewend, kieken veur vieftig cent.”

16:30 uur Aankomstfeest.
DJ Maurice zal onder carnavaleske klanken iedereen verwelkomen in onze residentie Ut Huuske. We gaan tot laat op de avond door voor een prachtig mooi feest. Ook zal de optochtcommissie de uitslag van de (alternatieve) optocht bekend maken! Feest u gezellig mee?

Zondag 22 mei ’22

21:00 uur Zalige Zondag Zottenbal
Met het beruchte Zalige Zondag Zottenbal sluiten we dit weekend laat in mei af. Dit keer als thema “Braziliaanse Nachten”. Zal de zangeres zonder naam nog te horen zijn? Deze vraag kunt je beantwoorden als je aansluit in de polonaise. Het liefst zien we je gekleed aansluitend bij het thema. Voor de best geklede is er natuurlijk weer een prijs te winnen.

Dinsdag 24 mei ’22

20:30 uur Haringhappen
Lees ik dat nu goed? Haringhappen op dinsdag? Ja waarom niet!? het is toch al wel vreemd om carnaval te vieren in Mei. Maar een haring gaat er dan ook zeker wel in! We praten nog gezellig na om nog maar is een keer het afgelopen weekend door te nemen en niet te vergeten de Vlag te strijken.