Programma

Zaterdag 8 februari

14.30 uur Seniorencarnaval
Gezellige middag voor alle 50+-ers van Olst bij de Marke in het Averbergen. Deze middag zijn er optredens van de Iesselstars en de Gehaakte Oma’s. De prinsengarde zorgt voor een krentestoete met een kop koffie of thee. Tevens wordt u voorzien van een hapje en een drankje dankzij de welwillende medewerking van Plus Vermaning, Bakkerij Van Rijssen en Carinova.
De toegang is gratis, na afloop vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Vrijdag 21 februari

12.30 uur Kabaaloptocht
Er wordt verzameld bij de Ut huus. Van daaruit gaan we via de Stationsweg en via de Joke Smitlaan weer naar de Jan Schamhartstraat naar onze residentie “Ut Huuske” in een grote Kabaaloptocht. De optocht staat onder leiding van Jeugdprinses Jut en is voor alle kinderen uit het Heuidarp en omgeving. Neem je toeter, fluit, trommel, ratel of iets anders mee waar je enorm veel kabaal mee kan maken!

13:00 uur Jeugdcarnaval
In onze residentie “Ut Huuske” organiseren de Iesselzotten een jeugdmiddag o.l.v. Jeugdprinses Jut en haar gevolg. Alle kinderen van het Heuidarp en omgeving tot en met 12 jaar zijn welkom. De toegang is gratis. Voor de kinderen is er wat te drinken, wat lekkers. Op deze middag wordt er geen alcohol geschonken in onze residentie.

21:30 uur Après Key Party
Z.D.H. Prins Niek de Propere  zal om 11 over 11 de vlag in top hangen. Daarna wordt dit uitbundig gevierd in residentie “Ut Huuske”

Zaterdag 22 februari

15:00 uur Heuidarper Optocht
De bonte stoet der zotten trekt door de straten van het Heuidarp. Zie voor meer informatie de pagina over de route

16:00 uur Aankomstfeest Heuidarper Optocht
Na de optocht kunnen deelnemers en kijkers gezellig een feestje gaan vieren in Sporthal de Hooiberg. Omstreeks 18:00 uur zal de prijsuitreiking plaats gaan vinden. De muziek wordt deze dag verzorgd door Dj Wesley.

Zondag 23 februari

21:00 uur Zalige-Zondag-Zottenbal
Grootse thema-avond in residentie “Ut Huuske” onder leiding van Z.D.H. Prins Niek de Propere en zijn gevolg. De muziek wordt deze avond verzorgt door DJ Wesley. Het Iesselzottenthema voor dit jaar is:  “Lekker Hollands”  De toegang is gratis.

Dinsdag 24 februari

11:00 uur Thomashuis
Z.D.H. Prins Niek de Propere en zijn gevolg brengen een bezoek aan het Thomashuis voor een kleintje carnaval met de bewoners.

Woensdag 25 februari

20:30 uur Haringhappen
Ter ontnuchtering gratis zoute en zure haring voor carnavalvierende Heuidarpers in de weer tot Eetkamer Hier is ut omgedoopte residentie. Een gezellige avond om alle hoogtepunten van het weekend nog eens door te nemen.