Op ZONDAG 15 JANUARI 2023 organiseert CV Iesselzotten haar 37e Dansgarde Festival Olst in sporthal “de Hooiberg” te Olst. Wij nodigen jullie van harte uit om aan ons dansfestival deel te nemen. Misschien komen jullie al jaren bij ons of zijn jullie lang niet geweest, misschien zijn jullie nog nooit geweest, nu is het tijd om deel te nemen. Deelnemen aan ons festival betekent een gezellige dag met mooie dansen en veel sfeer. Een festival zonder vele regels, vooral deelnemen is belangrijk.

Zoals jullie wellicht van ons gewend zijn, krijgt iedere deelnemende groep of solo/duo een prachtige prijs mee naar huis.

Er kan deelgenomen worden in de volgende categorieën:

Gardedans en showdans (showdansen zijn onderverdeeld in karakter/thema en modern)

  • Solo/duo/groepen gemiddelde leeftijd maximaal 8,0 jaar (minioren)
  • Solo/duo/groepen gemiddelde leeftijd maximaal 11,0 jaar (junioren)
  • Solo/duo/groepen gemiddelde leeftijd maximaal 15,0 jaar (jeugd)
  • Solo/duo/groepen gemiddelde leeftijd maximaal 16,0 jaar en ouder (hoofdklasse)

Jury: Wij willen weer zorgen voor 5 onafhankelijke juryleden (voornamelijk oud dansers en trainsters van diverse verenigingen). Bij het beoordelen worden de hoogste en laagste punten weggestreept zodat er van 3 juryleden punten over blijven. Zo is het voor iedereen even eerlijk. Bij ons staat meedoen voorop, het niveau is niet belangrijk!! Winnen is leuk, maar meedoen is belangrijker!!

We willen er samen vooral weer een gezellige, leerzame en sportieve dag van maken!

Geef je op door op door op de opgave knop te klikken in het menu aan de rechterkant.

Let op: PER DANS een formulier invullen! Wil je bijv. een miniorengroep opgeven voor een showdans en een gardedans, dan moeten er 2 formulieren ingevuld worden voor deze miniorengroep.

Wij hopen jullie te mogen begroeten op ons Dansgarde Festival Olst op zondag 15 januari 2023 in sporthal “de Hooiberg”, Hooiberglaan 11, 8121 RA Olst.